EvoKid un Altfel de after-school

Cum s-a nascut EvoKid?

Numele meu este Cristina Miculete si sunt trainer de dezvoltare personala de aproape 10 ani, sunt mama, instructor de yoga autorizat pentru copiii precum si specializata pe filozofie pentru copii prin studii postuniversitare si vreau sa iti fac o marturisire.

Atunci cand eu am fost copil am resimtit enorm de mult lipsa de ghidare atat din partea scolii cat si din partea parintilor. Am avut lacune in increderea de sine mult timp, am avut lacune in a intelege de ce nu pot sa imi urmez vocatia si ceea ce imi place sa fac, am avut multe framantari interioare ca adolescenta si mai apoi ca studenta. Este adevarat ca la un moment dat am inceput drumul catre cunoastere de sine, evolutie personala si am reusit sa repar o parte din lucrurile care datorita mediului in care am fost expusa, modelelor din preajma mea, lipsa mea de intelegere de sine atunci cand am fost copil m-au facut sa sufar. Mi-am promis ca atunci cand voi ajunge la un echilibru nu voi urma acelasi model ci voi transmite copiilor modele sanatoase , principii sanatoase, voi ghida copilul catre implinirea personala astfel incat sa ajunga adultul echilibrat. Si acum imi urmez aceasta chemare.

Ce este EvoKid?

Programul EvoKid s-a nascut din dorinta de a ajuta copiii de varsta scolara sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a avea o viata echilibrata personal si profesional in viitorul lor de adulti.

Generatiile de astazi sunt fructul scolii de ieri, insa generatiile de maine sunt fructul educatiei de astazi, iar educatia de astazi nu mai presupune doar scoala. Scoala dezvolta un set de abilitati importante insa nu mai are timp sa se ocupe de inteligenta emotionala a copiilor, de formarea de obiceiuri sanatoase, de invatare vocationala de a dezvolta gandirea copiilor pe langa capacitatile lor de memorie. Asadar Evokid vine sa completeze scoala oferind toate acestea.

Ca parinte esti cumva dator sa iti incurajezi copilul catre evolutie, catre a-si descoperi toate resursele pe care le are, spre a-si dezvolta abilitatile necesare astfel incat sa cunoasca implinirea personala si profesionala. Cu totii cred ca ne dorim fericirea copiilor nostrii.

Programul Evokid este astfel un altfel de after-school, un after school in care copii vor face temele cu ușurintă abordarea lor fiind asociata cu joaca, susținere reciproca, ghidare din partea coordonatorului si pe langa vor capata un set nou de abilitati care ii vor ajuta pe tot parcursul scolii si in viata de adult. Programul EvoKid se adreseaza copilului care isi doreste sa devina adultul echilibrat, copilul care are sau vrea sa isi dezvolte aptitudini care sa il faca sa reuseasca in viata, copilului care isi exploreaza toate resursele pe care le detine si le foloseste pentru performanta. Bineinteles toate acestea au loc respectand valoarea principala a copilului, Jocul. Jocul este modalitatea prin care copiii invata cel mai bine si pentru noi este extrem de important sa ne amintim asta.

Scoala da posibilitatea copiilor sa asimileze multe cunoștințe diferite care uneori copleșesc prin volum, e adevarat si tocmai de aceea EvoKid își aduce aportul la stimularea dorintei de a invata a copiilor, motivandu-i sa descopere si sa cunoasca, sa inteleaga cum aceste cunostinte ii ajuta in viata de zi cu zi.

Copilul EvoKid este copilul fericit, intelligent si echilibrat!

ECHIPA EVOKID

1661069627672
Cristina Miculete

Initiatoare a programului EVOKID, absolventa consiliere filosofica si filosofie pentru copii, trainer dezvoltare personala, instructor de yoga pentru copii si adulti – va coordona activitatile de yoga pentru copii, inteligenta emotionala si filosofie pentru copii. Cristina este pe drumul evolutiei personala de 10 ani si a organizat nenumarate evenimente de training cu copiii si adulti in acest domeniu. Activitatile de yoga pentru copii, inteligenta emotionala si filosofie pentru copii vor da ocazia acestora sa deprinda noi aptitudini, sa isi exploreze resursele interioare si sa le maximizeze pentru a ajunge la un echilibru interior, pentru a avea rezultate performante in tot ceea ce fac si pentru a relationa armonios cu ceilalti.

IMG-20220826-WA0010
Nico Torok
Atelier de creativitate cu Nico Torok

Marțea creativă propune copiilor o abordare a învățării prin joc, creativitate și artă. Nico Torok, artist vizual cu o expriență deosebită în domeniu, va oferi cursuri creative pentru a deschide sufletele copiilor spre culoare, experiment, bucuria creației și nu numai. Nico va oferi cursuri interactive de desen, pictură, . Abordarea fiind una colaborativă, copiii vor învăța să lucreze în echipă, să își gestioneze timpul și să aprecieze contribuția fiecăruia în grup. Abilitățile deprinse vor contribui la o dezvoltare armonioasă a copiilor, oferindu-le posibilități de autocunoaștere prin experiment și poate chiar găsirea unui drum în viață prin înțelegerea propriilor pasiuni și talente. Curajul, inovația și creativitatea vor deveni stări naturale prin care cei mici vor putea să-și exprime propria voce și propria personalitate.

72779437_1280254342157744_4201006257810702336_n

Liliana Negrila

Numele ei este Liliana Negrila si iubeste copiii. La baza este profesoara de fizica si pe parcursul vietii sale a explorat mult ce inseamna dezvoltarea personala si profesionala. Este calma, rabdatoare si cu o inima de aur. Va astepta cu drag zilnic sa aiba grija de micutii omuleti.

Tel: 0752178844